Dan Skjæveland sin utstilling utsatt til 2021

Info: Fotoutstilling Dan Skjæveland

Klepp Kunstforening har sammen med Dan Skj√¶veland blitt enig om √• utsette utstillingen hans som skulle v√¶re n√• i slutten av november. Vi satser p√• √• f√• til utstillingen h√łsten neste √•r.
Vi vurderte √• ha utstillingen i andre lokaler da Folgehuset ikke er et egnet utstillingslokale pga Covid-19, men Dan Skj√¶veland √łnsker √• stille ut i Folgehuset, noe vi har full forst√•else for. Derfor blir utstillingen utsatt.
Vi synes det er kjempe dumt at vi har m√•ttet avlyse/utsette s√• mange utstillinger i √•r, men Folgehuset er for lite n√• som vi er n√łdt til √• holde god avstand til hverandre. Vi jobber for √• finne alternative l√łsninger, dersom det fremdeles er restriksjoner n√•r vi skal ha utstillinger og √•rsm√łte neste √•r.
God helg!
Styret Klepp Kunstforening